Vores Bagerier

Reinh. van Hauen – 145 års tradition

Gennem fire generationer, der tæller over 145 år, har Reinh. van Hauen leveret kvalitetsbagværk til københavnerne. I dag drives bageriet af far og søn ved navn Knud og Klavs van Hauen og bygger på værdier om kvalitet, økologi og det gode håndværk. 

Som et et bageri, der har stor respekt for bagerfagets håndværk, lægger Reinh. van Hauen en dyd i at udforme hjemmelavet bagværk lavet på kærlighed. Det udmønter sig hver dag i delikat og smagfuldt bagværk, som byder på alt fra brød, skærekager, wienerbrød og speciallavede kager.  

Reinh. van Hauen står klar til at levere bagværk til enhver anledning; til brunchbordet, eftermiddagskaffen, frokosten og til forskellige begivenheder – alt sammen lavet med samme grundighed og finesse. Se ovenfor, hvad Reinh. van Hauen kan tilbyde og bliv fristet af det brede udvalg. 

Kun de bedste råvarer 

Hos Reinh. van Hauen bliver der ikke gået på kompromis med kvalitet, og der spares derfor aldrig på råvarerne. Produkterne er håndlavede, og kun råvarer af den bedste kvalitet får lov til at indgå i bagværket. 

Der bruges al den tid, der er nødvendig i forarbejdningen for at sikre den ypperste smagsoplevelse. Det betyder, at tilsætningsstoffer eller erstatninger for de ægte råvarer er udeladt helt fra bagværket. I stedet er fokus rettet mod ægte og smagsrige råvarer, som tilfører bagværket en sublim kvalitet og gør det til en fornøjelse at sætte tænderne i. 

Hos Reinh. van Hauen anvendes der rigtigt smør, 64% gourmet chokolade, marcipan lavet af mandler og creme lavet med ægte fløde og rigtig vanilje fra Madagaskar. Når det kommer til brød er melet til de franske brød fransk, durummelet italiensk og melet til de nordiske brød dansk. Derudover er rugbrødet bagt på en surdej, der har fulgt familien gennem flere generationer.  

Populære Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.