Baker Lane er Danmarks eneste Food-Delivery Platform, der udelukkende beskæftiger sig med bagværk & søde sager. Idéen startede i 2017, da founderen Sara skulle bestille kage til sin afdeling, hvilket hun fandt både besværligt og tidskrævende. Det undrede hende, at det i en tid med fire store udbringnings platforme på markedet, alligevel ikke var muligt at bestille en eneste kage til kontoret. Og det besluttede hun sig så at lave om på!

I samarbejde med Baker Lanes anden founder, Kirsten, gik hun i gang med at undersøge markedet og bygget en forretningsmodel. Det gik dog hurtigt op for dem, at én ting er at bygge en tosidet platform, og noget helt andet er, at få koblet et logistisk set up på, så ordrerne rent faktisk kan leveres – og til en ordentlig pris. Og der var det, at de gik i dialog med Take Out – en af de store platforme på markedet.

For Baker Lane er Take Out den optimale logistik partner, da de adskiller sig fra resten af markedet ved at have fokus på miljøvenlig kørsel, og gode arbejdsforhold for chaufførerne. Det betyder, at Baker Lane leverer kage i biler og Triples (en sjovt-udseende scooter), der kører på el, og bliver betjent af chauffører der enten er fastansatte eller deltidsansatte med fast timeløn, feriepenge, og forsikring. 

I de senere år har der været et stort fokus på udbringeres arbejdsforhold og rettigheder, og selvom man kan argumentere for og imod på mange af de omdiskuterede sager, så mener vi nu alligevel, at vores bæredygtige og menneskelige måde at levere på, er den bedste.   

For at komme tilbage til historien om Baker Lane; Take Out har siden da købt Baker Lane som i dag arbejder for at forsøde Københavns kontorer og private hjem, ved at tilbyde en convenient måde at bestille og få leveret kage, morgenbrød og frokost. Baker Lane er både en platform der kan bruges til at forkæle den bedre halvdel med morgenbrød på sengen, til firma morgenbrød om fredagen, og til special bestillinger til større events.

Generelt gør vi vores ypperste for at have fingeren på pulsen med alt hvad der sker i bagerbranchen, og i det søde univers.

Har du en forespørgsel til arrangement, et produkt, eller en firmaordning, så tag endelig fat i os på kundeservice@bakerlane.dk


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og hold dig opdateret på nyheder i Baker Lane, idéer til højtider og arrangementer, nye blogindlæg – og generelt bare lækkerier fra vores bageres univers.