Inspiration

IDÈ – Barselsbanko

Regitze er kvinden bag et fantastisk event, som vi i Baker Lane af flere omgang har sponsoreret. Barselsbanko er som det lyder; et bankospil for kvinder på barsel. Regitze får set sit netværk, skabt fundament for en masse relationer på kryds og tværs, og hygget sig gevaldigt med at planlægge det. Inspireret? Læs om hvordan du laver barselsbanko for dit netværk her.


“Findes der noget bedre end selvforkælelse ala bagværk, når man er på barsel? Det skulle da lige være bagværk til døren. Eller bagværk til banko.

Under min barsel holdt jeg privatarrangementer for de barslende i mit netværk, fordi jeg havde overskuddet og lysten til at forkæle mine “medbarslende” – en stor succes.  

Bakerlane og Reinh van Hauen var flere gange med til arrangementet og sørgede for, at vi fik leveret friske kager og lækkert brød til døren. Det var helt genialt, når man som vært stod med baby på armen og måske havde overskud til at arrangere banko, men ikke også sørge for spiseligt til gæsterne. 

Konceptet er egentlig bare banko for barslende, for hvem elsker ikke banko – og hvem elsker ikke at blive forkælet? Det er nemt at afholde selv, for det kræver blot nogle plader, som kan printes gratis fra nettet og selvfølgelig bankotallene, som kan erhverves nemt i legetøjsforretninger eller online. Måske man kan finde nogle gamle spil i en genbrugsforretning?  

Som præmier kan man alliere sig med nogle driftige, lokale butikker, der gerne vil støtte op om et anderledes koncept. Man kan også foreslå alle gæsterne, at de tager en gave med, som man spiller om. Faktisk lidt ligesom pakkeleg til julefrokosterne! Hvis man vil køre den ’helt dyre’, kan man lave goodiebags, så alle går hjem med gaver.

Som bankovært er det en vidunderlig oplevelse at få lov at lege julemanden og dele gaver ud til de deltagende. Den gejst, der breder sig ved bankospil, er svær at matche. Alt er på spil, det handler kun om held – og alle holder vejret og sukker, når forløsningen kommer ved det ultimative råb: ”BANKOOOO!”. 

Hvis to får banko samtidig, så har jeg løst det ved, at vinderne trækker et nummer fra talposen. Højeste tal vinder. 

God fornøjelse

Regitze”

Du er muligvis også interesseret i....

Populære Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.