Morgenmad på kontoret
Tips & Tricks til Hverdagen

Gode Grunde Til at Indføre Morgenbrød på Kontoret

Hvis du er leder, så tænker du måske, at det er en forfærdelig dyr løsning, at samle dit personale omkring morgenbordet. Læs endelig videre, og bliv overrasket! Der er faktisk mange gode grunde grunde til at samle kollegerne om fredags morgenbrød, eller andre hyggelige stunder – både fra et socialt og et økonomisk perspektiv. At skabe fællesskab, fejre succeser, og lave sociale arrangementer på arbejdspladsen, kan faktisk have en mærkbar effekt på bundlinjen.

Her kommer fire rigtig gode og veldokumenterede grunde til at få indført små hyggestunder i løbet af arbejdsugen: 

1: Gode relationer på arbejdspladsen kan ses på bundlinjen 

Dét er nemlig rigtigt. At have et godt forhold til sine kollegaer øger arbejdsglæden og produktiviteten. Det viser flere undersøgelser. Og hvilken bedre måde at lære sine kollegaer at kende, end at samles om et morgenbord fra tid til anden?

2: Fejring af succeser på arbejdspladsen resulterer i øget motivation 

At fejre at en aftale er kommet i hus, et projekt er færdiggjort, eller en øget omsætning er en rigtig god idé. Undersøgelser viser nemlig, at det motiverer medarbejdere til at yde en ekstra indsats, og øger arbejdsglæden markant. Om der skal fejres med et glas vin eller en lagkage er op til jer – vi stemmer naturligvis for det sidste!

3: Sociale arrangementer booster holdånden 

At lære hinanden at kende som mennesker og samles om sociale aktiviteter, booster samarbejdsglæden, holdånden, og i forlængelse af den; teamets performance. Måske kommer jeres sociale arrangementer i form af deltagelse i DHL, den årlige julefrokost, eller fredags morgenbrød. Mulighederne er mangfoldige.

4: Fejring er bedre end bonus 

Mange undersøgelser viser, at de gammeldags bonus- og belønningsordninger hverken motiverer eller øger produktiviteten. Tværtimod har de den modsatte effekt. Hvad der derimod gør en forskel for produktiviteten, er at fejre enkelte personer, succeser eller teams. Og ser man på det med de økonomiske briller på, så er det også en markant billigere løsning.

Hvis du sidder lige nu og tænker: “Det er da bare det vi skal!”, så har vi heldigvis en favorabel løsning til din virksomhed, så du slipper for meget af besværet med afhentning, bilag, og bestilling. Du kan nemlig oprette en virksomhedskonto på bakerlane.dk, hvor du kan gemme dine favorit bestillinger, lægge faste ordre ind, og følge med i jeres forbrug. Dertil kan vi lave en kreditordning, så I får en samlet faktura en gang om måneden, fremfor at skulle holde styr på diverse bilag. 

Opret din virksomhedskonto her

Du er muligvis også interesseret i....

Populære Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.