Find tilbud artikel
Inspiration Tips & Tricks til Hverdagen

Få et tilbud til dit event

Skal du eller din arbejdsplads holde et større event, og mangler idéer til morgenbrød, frokost, kagebordet – eller alle tre? Spar tid ved at lade os om at indhente tilbud fra forskellige bagerier.


Det er en jungle, at undersøge hvilke muligheder der er på det søde marked, men heldigvis, er det lige præcis dét vi kan. I stedet for at bruge tiden på at indhente tilbud fra flere forskellige bagerier, så kan du overlade den opgave til os. 

Om du er ude efter sandwichs til konferencen, morgenbrød til kursusdagene, kransekage til jubilæet, jordbærtærter i store størrelser, eller special lavede kager til unikke events, så har vi mange muligheder – og helt sikkert en der passer perfekt til dit arrangement.

Det er nemt, og ganske uforpligtende

  1. Du skriver os en mail på kundeservice@bakerlane.dk med dato, antal kuverter, og information om din ønsker til produkter, eller udfylder kontaktformularen nedenfor.

  2. Vi vender tilbage med en masse gode idéer inden for to hverdage, som du kan lade dig inspirere af.

  3. Når vi har afdækket dit events behov, lægger vi opgaven ud til vores bagerier, som byder ind på dem, og sender et tilbud tilbage.

  4. Du tager stilling til tilbuddene, vi opretter varen på bageriets shop, og betaling kører derigennem. 

Hvis du ønsker at betale med faktura frem for med kort på shoppen, så kræver det blot, at du opretter en firmakonto, som vi derefter kreditvurderer og godkender. Det tager et par dage, så vær opmærksom på det i din tidsplan. 

Når bestillingen er lagt kan du tjekke den af to-do-listen, læne dig tilbage, og vente på at bagværket kommer flyvende ind ad døren til dit event. Du er muligvis også interesseret i....

Populære Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.