Inspiration

De Bedste Bage Blogs til Familien

Køkkenet er hjemsted for mange hyggelige stunder med familien, og byder på mange sjove aktiviteter for både forældre og børn. Hvis du har været igennem alle mormors gamle opskriftbøger, og mangler inspiration til næste bage projekt, er du kommet til det rette sted. Vi har samlet de bedste bage blogs, som enhver Supermom bør følge. 


Ditte Julie

En kvinde vi alle kender fra Bagedysten, og som siden hen har fået stor succes med sin egen køkken-linje i flotte farver, er Ditte Julie. Hendes blog er fyldt med ekstravagante opskrifter til når du skal imponere svigerfamilien, men hvad der er endnu bedre er, at den også bugner med simple, men lækre, idéer til bagværk som børnene sagtens kan være med på. Bestemt et besøg værd! 

Vores favorit: Pistacietærter med solbær


Bageglad

Hvis I har mod på nogle af blog-verdenens mest imponerende kageopskrifter, så er bageglad.dk det helt rigtige sted for dig. Er du nybegynder i køkkenet, skal du i hvert fald kunne præstere en vis selvtillid for at følge med her. Heldigvis er bage glade Trine sød til at markere hver eneste opskrift med en sværhedsgrad, så du kan avancere hen ad vejen.

Vores favorit: Citron talkage med smørcreme


Frederikke Wærens

Frederikke er om nogen kreativ i et køkken. Hendes blog byder på utroligt mange skæve, geniale og nytænkende opskrifter, som er et hit hos både store og små. Ja, og så er der så mange opskrifter, at det vil kræve mange efterårsferier – og mange løbeture – at komme igennem. 

Vores favorit opskrift: Banankage i en kop


Beetroot Bakery

Kvinden bag Beetroot Bakery, Katharina, har formået at lave et indbydende univers fyldt med sunde madopskrifter – og masser af kage. Hvad der er endnu mere fantastisk, er hendes sektion omkring spiselige gaver, som både danner rammerne for en hyggelig dag i køkkenet, men også er til stor fornøjelse for dem omkring jer. 

Vores favorit: Hjemmelavet Knækbrød Færdigblanding


Bagehuset

En blog der byder på stor variation er bagehuset. Her finder du både opskrifter på de gamle klassikere, og nye kreationer som Signe selv har eksperimenteret med. Sværhedsgraderne er ligeledes i alle verdenshjørner, så det er nemt at finde det rigtige projekt til jeres køkken. 

Vores favorit: Champagnetærte


Liv Martine

Er du på udkig efter et utroligt kreativt univers, med udsmykning i højsædet, så er Liv Martines blog måske noget for dig. Selvom få af opskrifterne egner sig til at blive lavet i samarbejde med de små, er det dem alle der vil vække begejstring ved servering. 

Vores favorit: Æbledessert med Mokai


Skal Vi Bage

Her er en blog der formår at tage de traditionelle opskrifter til et nyt niveau. Bente Harding er kvinden bag en af de bedste familie blogs, som byder på et hav af lækre opskrifter på kendte favoritter som kartoffelkage, sveske stang og hanekam. Opskrifterne er til at have med at gøre, og vil være til stor fornøjelse for alle aldre.  

Vores favorit: Nem og lækker Hindbærroulade


Mette Skutter Cakes

På Mettes blog finder du et væld af spændende kreationer, som både vil være et hit hos voksne og børn. Brownie med Oreo, Skumbanan Flødeboller, og Kinder Bueno Cheesecake er blot et lille udpluk af alle de spændende opskrifter I kan finde her. 

Vores favorit: 4-lags brownie med Oreo


Babybite

Har du små børn, og kæmper med at finde på sjove og sunde opskrifter, så er Charlotte fuld af gode idéer. Her finder du massevis af nemme opskrifter på snacks, madpakke idéer og bagværk, som vil få selv kræsne børn til at smile. Hendes madpakke opskrifter er især værd at tage et kig på sammen med ungerne. 

Vores favorit: Ellies Peanutbutter Bolde


Valdemarsro

Her kom en de fleste kender. Valdemarsro har nemlig kokkereret sig ind i de fleste danskeres hjerter, og på trods af at være kendt for sine mange lækre middagsretter, er Ann-Christine også super god til det der med bagning. På Valdemarsro finder du et hav af opskrifter på kager, desserter, og brød.  

Vores favorit: Hvidløgsflutes


Anne Au Chocolat

Er I vilde med chokolade? Så er der kun ét rigtigt sted at følge, og det er her. Anne er nemlig helt vild med chokolade, hvilket derfor er en gennemgående ingrediens i alle hendes opskrifter. Dertil er hun super god til det der med morgenmad, så der er rig mulighed for nogle gode stunder med familien her. 

Vores favorit: Hjemmelavede Doughnuts


Copenhagen Cakes

Af Cecilie er der skabt et væld af lækre opskrifter, der dækker alt fra vilde nytårs kreationer til nemme chokolade cookies. Copenhagen Cakes er en af de bedste blogs til jer der bare mangler inspiration, og hvis præferencer kan gå i alle retninger. 

Vores favorit: Enhjørningecupcakes


Du er muligvis også interesseret i....

Populære Artikler

2 Comments

 1. Hej, Ser først jeres fine blog post nu. Hvor dejligt at være med og så i så fint selskab 🙂 Kh

  1. Kære Katharina,

   Jamen, det er da så velfortjent!
   Det er en skøn blog du har dig☀️

   Rigtig god arbejdslyst til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.