Morgenbrød på Sengen
Tips & Tricks til Hverdagen

5 efterårsmorgener som er værd at prøve

Vejret er blevet koldere, naturen står i et flor af farver, og morgenerne er blevet mørkere. Det er efterår, og selvom man en gang imellem kan savne sommeren, er det en fantastisk årstid. Det er tid til varm kakao, varmelamper, striktrøjer, gummistøvler og masser af indendørs hygge. Kastanjemænd, svampejagt, halloween og morgenbrød på sengen. Og hvis du efter den smøre endnu ikke er overbevist om efterårets mange attributter – hæng på! 

De mørke morgener danner nemlig grundlag for kvalitetstid, selvforkælelse og nærvær. Her har du vores fem bud på mindeværdige morgener i selskab med dig selv, familien og morgenbrød fra Baker Lane: 

Feriemorgenen

Du vågner, tager din telefon, og bestiller morgenbrød med levering. Du har god tid. Det er efterårsferie. Så du lægger dig igen og sover lidt videre. Du vågner ved at vi ringer på døren, og står klar med morgenbrød.

Den Hyggelige Morgen

Alarmen ringer. Du bestiller morgenbrød på telefonen. Du sætter vand over til kaffe, går i bad, og sætter dig i sofaen med en hyggelig bog. Efter et par velskrevne kapitler, ringer vi på døren og står klar med morgenbrød.

En Morgen I Naturen

Du står op, sætter vand over, og browser lækkerier på Bakerlane.dk imens du nyder din kop kaffe. Så bestiller du dit morgenbrød, hopper i et par gummistøvler og en striktrøje, og går en tur i den friske efterårsluft. Måske hopper du i vandpytter, måske samler du svampe. Måske nyder du bare stilheden. Når du kommer tilbage, står vi klar ved din dør med morgenbrød.

Den Effektive Morgen

Alarmen ringer. Du står op, og fem minutter senere ringer det på døren, og vi står klar med dit morgenbrød. Du har nemlig været smart nok til at bestille det inden du gik i seng.

Den Velfortjente Morgen

Du bliver vækket af en hold skønne unger, der har savnet sin mor natten lang. Ind kommer din søde kæreste med en bakke der bugner af morgenbrød, kaffe, og friskpresset juice. Du er ikke blevet vækket af forberedelser, og din kæreste er veludhvilet og i godt humør. Han har nemlig ikke været tidligt oppe for at liste rundt. Nej, han har bestilt morgenbrød på bakerlane.dk, og er netop stået ud af sengen.


Du er muligvis også interesseret i....

Populære Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.