Inspiration

12 Gæster – Inspiration til Kagen 🍰

Livet er skønt, og det skal fejres! Du har inviteret hele familien over til mad, vin, højt humør og festligheder. Det er både tidskrævende og dyrt at kreere sine egne festkager, og oven på en lang uge er der sikkert mange andre ting, du hellere vil bruge din torsdag aften på. Omvendt er aftenens lækkerier som regel et festligt indslag, som vil sætte prikken over i’et på arrangementet. Så hvad gør du? Får den leveret på dagen, så det eneste du skal bruge tid på, er at vælge hvad I skal smæske jer i. Den del hjælper vi med!

Her har du vores fem bedste bud på overdådigt lækre og nemme kager at imponere dine gæster med: 

Mini-eclairs | 12 stk fra Queens Delight | 250 kr.

Eclair er en gammeldags kage lavet på vandbakkelse. Queens Delight har taget den traditionsrige kage til det næste niveau, og laver dem i alverdens feinschmecker varianter. De fås med alt fra hindbær, til karamelliserede popcorn, til æbler og valnødder. Og bedst af alt, så har Queens Delight en pakke med 12 mini-eclairs til kun 250 kr. Mini-eclairs giver to-tre bidder, og er perfekte som en sød hapser til kaffen.  

Eclairs fra Queens Delight kan bestilles her

Kagepige & Kagedreng fra Reinh. van Hauen | 250 kr.

Skal det være lidt sjovt, så er en kagepige- og dreng en fantastisk mulighed for at sprede lidt smil omkring bordet. Det er mini-kagemænd til seks personer, som laves i tre varianter; chokoladekage, citronmåne og hindbærsnitte. Og så er de naturligvis pyntet med glasur og slik. De koster 125 kr stykket, og to af dem vil bespise et selskab på 12 personer. Dertil kan du naturligvis selv vælge om det skal være piger, drenge, eller en af hver.  

Bestil dine kagepiger- eller drenge og få dem leveret her

Petit Fours | 15 stk fra Andersens Bakery | 300 kr.

Skal det fine selskab på besøg, så går man aldrig galt med Petit Fours. De små smagfulde mundbidder falder som regel i god jord hos de fleste, og det er få kager der pryder kagebordet lige så godt. Andersen Bakery er eksperter i Petit Fours, og så har de tilmed et tilbud der hedder 5 for 100 kr, hvilket betyder at du kan servere de delikate bomber til et selskab på 12 personer for kun 300 kr.  

Se Andersen Bakerys lækre Petit Fours her

Cheesecake fra Holms | 450 kr.

Er du til en traditionel festlig kage, der rigtig får lov til at fylde på bordet, så er Holms Cheesecake et fantastisk valg. Den er lavet på en kiksebund, fyldt med ostecreme og toppet med hjemmelavet bærkompot og friske bær. En kombination der får de fleste munde til at løbe i vand. En cheesecake fra Holms Bageri til 12 personer koster 450 kr.

Se og bestil den overdådige cheesecake her

Romkugler | 12 stk Granny’s House | 276 kr.

En romkugle er et hit i mange aldersgrupper, og en god romkugle kan hurtigt give konkurrence til de finere kager. Grannys House er  vidt omkring kendt for deres romkugler. De er søde, bitre, bløde og crunchy på en og samme tid – og så går de enormt godt i spænd med kaffen.12 romkugler fra Granny’s House koster 276 kr, og kan både fås med appelsin og saltkaramel. 

Få leveret Granny’s House romkugler her

Donut Bogstaver fra Dough Girls I 348 kr.

En personlig, festlig og lækker mulighed er Dough Girls’ donut bogstaver. Det er i bund og grund donuts formet i bogstaver, som giver dig mulighed for at stave lige hvad du vil. “Jeg elsker dig”, “Tak fordi I kom” – eller “Tillykke Mads” (hvis du er så heldig at have et navn på fire bogstaver, der skal fejres) er ord der giver donuts nok til et selskab på tolv. Hvert bogstav koster 23 kr, hvilket betyder at du kan servere dem for 348 kr.  

Forudbestil Dough Girls’ donut bogstaver her


Du er muligvis også interesseret i....

Populære Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.